Receptontwikkeling

FoodNut ontwikkelt zelf en in opdracht lekkere, kleurrijke en originele recepten. Daarbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van seizoensproducten. Bij het creëren van de recepten wordt er rekening gehouden met de wensen en doelen van de klant, de laatste ‘food trends’, originaliteit en de voedingswaarde. Het merendeel van de recepten zijn gemakkelijk thuis na te maken, met meestal een snelle bereidingstijd en met gangbare ingrediënten en materialen. Mocht dit niet het geval zijn, vermeld ik alternatieven. Doorgaans kunnen lange ingrediëntenlijsten wat afschrikken, daarom houd ik rekening met het aantal te gebruiken en beschikbare ingrediënten. De recepten hebben een korte, duidelijke, eenvoudige maar gedetailleerde werkwijze en indien nodig kan het recept met een voedingswaarde tabel aangeleverd worden. De recepten worden altijd getest want ik vind het erg belangrijk dat de gerechten allemaal heerlijk smaken en er fris, smaakmakend, kleurrijk en mooi uitzien!

Receptontwikkeling voor iedereen

Ben jij op zoek naar online content voor jouw website en/of social media kanalen? Wil jij graag vernieuwende en mooie recepten die aansluiten bij jouw huisstijl, jouw producten en die jouw doelgroep aanspreken? Of ben je op zoek naar een originele manier om een nieuw product op de markt te brengen? Ik help je hier graag bij, de doelen en wensen van de klant maar vooral ook de doelgroep spelen een belangrijke rol in content creation. Een heerlijk, vernieuwend en origineel recept. Mooi, fris en appetijtelijk beeldmateriaal zijn leuke en creatieve manieren om jouw (nieuwe) producten te promoten. Eyehunger creëren: Met de juiste recepten en foodfoto’s kun jij jouw potentiële klanten via een scherm laten watertanden.. Je kunt een aantal van mijn recepten bekijken onder werk in opdracht en onder recepten.

Mogelijkheden receptontwikkeling

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je graag een recept laten ontwikkelen? Stuur dan even een mailtje naar info@foodnut.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.