Receptontwikkeling

FoodNut ontwikkelt zelf en in opdracht lekkere, kleurrijke en originele recepten. Daarbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van seizoensproducten. Bij het creëren van de recepten wordt er rekening gehouden met de doelgroep en de wensen van de klant, de laatste ‘food trends’, originaliteit en eventueel een gewenste voedingswaarde. Het merendeel van de recepten zijn gemakkelijk thuis na te maken, met meestal een snelle bereidingstijd en met gangbare ingrediënten en materialen. Mocht dit niet het geval zijn, vermeld ik alternatieven. Doorgaans kunnen lange ingrediëntenlijsten wat afschrikken, daarom houd ik rekening met het aantal te gebruiken en beschikbare ingrediënten. De recepten hebben een korte, duidelijke, eenvoudige maar gedetailleerde werkwijze. De recepten worden altijd getest want ik vind het erg belangrijk dat de gerechten allemaal heerlijk smaken en er fris, smaakmakend, kleurrijk en mooi uitzien!

Receptontwikkeling voor iedereen

Ben jij op zoek naar content voor jouw folder, flyer, magazine, kookboek, website en/of social media kanalen? Wil jij graag vernieuwende recepten die aansluiten bij jouw huisstijl, jouw producten en die jouw doelgroep aanspreken? Of ben je op zoek naar een originele manier om een nieuw product op de markt te brengen? Ik help je hier graag bij; Een lekker recept met heerlijk beeldmateriaal is een leuke en creatieve manier om jouw (nieuwe) producten te promoten. Eyehunger creëren: Met de juiste recepten en foodfoto’s kun jij jouw potentiële klanten via een scherm laten watertanden.. Je kunt een aantal van mijn recepten bekijken onder recepten.

Mogelijkheden receptontwikkeling

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je graag een recept laten ontwikkelen? Stuur dan een mailtje naar info@foodnut.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.