Foodstylist

Een foodstylist nodig voor jouw productie?

Ik werk als food- en propstyliste voor fotografie en video, voor zowel online content, drukwerk zoals kookboeken en magazines als tv-commercials. Ik heb voor verschillende merken gewerkt zoals o.a. Ekoplaza, Iglo, Hero, Go-Tan, Swisse en Zoku. Bekijk mijn andere werk onder my work. Naast het stylen van de ingrediënten, de gerechten en het dressen van de set, zorg ik graag voor de nodige stylingprops en kan ik indien nodig fungeren als kok op de set of in de video.

Foodstylist

Eten mooi maken.. Dat vind ik het allerleukste wat er is. Als foodstylist zorg ik voor een mooi en smakelijk beeld; waarbij al je zintuigen betrokken worden, waarvan je honger krijgt én nieuwsgierig wordt. Dit kan op allerlei manieren en in verschillende stylen, zoals fris, landelijk, robuust, onbewerkt, kleurrijk of juist sober en met het gebruik van veel, weinig of geen props, dit is afhankelijk van de wensen van de klant, het product en van de doelgroep. Dit wordt vooraf goed met elkaar besproken, bijvoorbeeld aan de hand van een moodboard.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij op zoek naar een foodstylist, wil je weten wat de mogelijkheden zijn of heb je een vraag? Stuur dan even een mailtje naar info@foodnut.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ellis

Hi, ik ben Ellis en het liefst ben ik de hele dag met eten bezig; koken, schrijven van (food) content, recepten ontwikkelen, foodstyling, foodfotografie, of op zoek naar mooie props. Gerechten worden kunst met de juiste combinatie van smaken, kleuren en geuren. Door alle zintuigen erbij te betrekken, worden koken en eten een beleving. Lekker en mooi eten maken is echt het allerleukste wat er is.