Een foodstylist nodig voor jouw productie?

Ik werk als foodstyliste voor fotografie en video, voor digitaal online content, voor drukwerk zoals kookboeken en magazines maar ook voor tv-commercials. Ik heb voor verschillende merken gewerkt zoals o.a. Phillips, Nespresso, Princes, Dirk Supermarkt, Dr. Oetker, Koopmans, Coop supermarkt, Ekoplaza, Heinz, Go Tan, Iglo, Hertog IJs, Ben & Jerry’s, Knorr, Hero, Swisse en Zoku. Naast het stylen van de gerechten, de ingrediënten en het dressen van de set, zorg ik graag voor de nodige stylingprops; denk hierbij aan mooie achter- en ondergronden, passende borden, glazen, kommetjes, bestek en servetten. De beelden op mijn website en instagram zijn allemaal eigen werk, maar ben je benieuwd naar mijn portfolio/ werk wat ik in opdracht voor bekende merken heb gedaan, neem dan even contact met mij op, dan stuur ik je mijn portfolio toe.
Bekijk mijn andere werk onder werk in opdracht.

Foodstylist

Eten mooi maken.. Dat vind ik het leukste wat er is. Als foodstylist zorg ik voor een mooi en smakelijk beeld; waarvan je honger krijgt én nieuwsgierig wordt. Dit kan op allerlei manieren en in verschillende stijlen; denk aan clean, geometrisch, robuust, moody, of juist heel zoet en kleurrijk. Dit is afhankelijk van de wensen van de klant, het product en van de doelgroep. Dit wordt vooraf goed met elkaar besproken, en aan de hand van een moodboard en een styling-proposal met elkaar afgestemd. Concept, belichting en compositie is hier een belangrijk onderdeel van. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij op zoek naar een foodstylist, wil je weten wat de mogelijkheden zijn of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar info@foodnut.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Mijn werk
De beelden op mijn website en instagram zijn allemaal eigen werk, maar ben je benieuwd naar mijn portfolio/ werk wat ik voor bekende merken in opdracht heb gedaan, neem dan even contact met mij op, dan stuur ik je mijn portfolio toe.