Een foodstylist nodig voor jouw productie?

Ik werk als foodstyliste voor fotografie en video. Voor digitaal online content, voor drukwerk zoals kookboeken en magazines maar ook voor tv-commercials. Ik heb voor verschillende merken gewerkt zoals o.a. Phillips, 24 Kitchen, ERU, Nespresso, Princes, Boretti, Unox, TakeAway.com, thuisbezorgd.nl, Dirk Supermarkt, Plus supermarkt, Dr. Oetker, Koopmans, Coop supermarkt, Ekoplaza, Heinz, Go Tan, Iglo, Hertog IJs, Ben & Jerry’s, Magnum, Knorr, en Zoku. Naast het stylen van de gerechten en de ingrediënten. Ben ik in te huren voor het dressen van de set en verzorg ik graag de stylingprops; denk hierbij aan achter- en ondergronden, passende borden, glazen, kommetjes, bestek en linnen tafelkleden en servetten. 

 

Foodstylist

Eten mooi maken.. Dat vind ik het leukste wat er is. Als foodstylist zorg ik voor een mooi en smakelijk beeld; waarvan je honger krijgt én nieuwsgierig wordt. Dit kan op allerlei manieren en in verschillende stijlen. Dit is afhankelijk van de wensen van de klant, het product en van de doelgroep. Dit wordt vooraf goed met elkaar besproken, en aan de hand van een moodboard en een styling-proposal met elkaar afgestemd. Concept, belichting en compositie is hier een belangrijk onderdeel van. 

 

Prop stylist en set dressen

Naast food stylist ben ik ook in te huren als prop stylist. Dit betekend dat ik voor een productie de styling props kan verzorgen. En tijdens de shoot de set kan stylen. Mogelijk in combinatie met foodstyling of afzonderlijk in te huren, dit is afhankelijk van de productie. Na jaren ervaring als styliste heb ik een ruime collectie aan props verzameld. Het kan zijn dat ik de props mee kan nemen uit mijn eigen collectie of ik kan de props voor een productie verzamelen. Hiernaast kan ik ook onder- en achtergronden maken of verzorgen.  

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij op zoek naar een foodstylist, wil je weten wat de mogelijkheden zijn of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar info@foodnut.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Mijn werk
De beelden op mijn website en instagram zijn allemaal eigen werk; styling & fotografie. (tenzij anders wordt vermeld bij de foto). Ben je benieuwd naar mijn commerciële werk/portfolio? Bekijk hier mijn portfolio met een selectie van foodstyling en fotografie wat ik voor bekende merken in opdracht heb gedaan.