Een Foodstylist nodig voor jouw productie?

Ik werk als food- en propstyliste voor fotografie en video, voor zowel online content, drukwerk zoals kookboeken en magazines als tv-commercials. Ik heb voor verschillende merken gewerkt zoals o.a. Ekoplaza, Iglo, Hero, Go-Tan, Swisse, Heinz, Philips, Dr.Oetker en Zoku. Bekijk mijn overige werk onder ‘Werk in opdracht’, en neem contact met me op als je mijn portfolio wilt zien. Naast het stylen van de ingrediënten, de gerechten en het dressen van de set, zorg ik graag voor de nodige stylingprops.

Foodstyling

Eten mooi maken.. Dat vind ik het allerleukste wat er is. Als foodstylist zorg ik voor een mooi en smakelijk beeld; waarbij al je zintuigen betrokken worden, waarvan je honger krijgt én nieuwsgierig wordt. Dit kan op allerlei manieren en in verschillende stylen, zoals fris, landelijk, robuust, onbewerkt, kleurrijk of juist sober en met het gebruik van veel, weinig of geen props, dit is afhankelijk van de wensen van de klant, het product en van de doelgroep. Dit wordt vooraf goed met elkaar besproken, bijvoorbeeld aan de hand van een moodboard.

Mogelijkheden foodstyling

Ben jij op zoek naar een foodstylist, wil je weten wat de mogelijkheden zijn of heb je een vraag? Of ben je benieuwd naar mijn portfolio? Stuur dan even een mailtje naar info@foodnut.nl en dan neem ik snel contact met je op.