Een foodstylist nodig voor jouw productie?

Ik werk als food- en propstyliste voor fotografie en video, voor digitaal online content, voor drukwerk zoals kookboeken en magazines en voor tv-commercials. Ik heb voor verschillende merken gewerkt zoals o.a. Phillips, Nespresso, Princes, Ekoplaza, Heinz, Go Tan, Iglo, Hertog IJs, Ben & Jerry’s, Knorr, Hero, Swisse en Zoku. Bekijk mijn andere werk onder my work. Naast het stylen van de ingrediënten, de gerechten en het dressen van de set, zorg ik graag voor de nodige stylingprops en kan ik indien nodig fungeren als handmodel op de set of in de video.

Foodstylist

Eten mooi maken.. Dat vind ik het allerleukste wat er is. Als foodstylist zorg ik voor een mooi en smakelijk beeld; waarbij al je zintuigen betrokken worden, waarvan je honger krijgt én nieuwsgierig wordt. Dit kan op allerlei manieren en in verschillende stylen, zoals fris, landelijk, robuust, onbewerkt, kleurrijk of juist sober en met het gebruik van veel, weinig of geen props, dit is afhankelijk van de wensen van de klant, het product en van de doelgroep. Dit wordt vooraf goed met elkaar besproken, aan de hand van een moodboard en een styling-proposal.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij op zoek naar een foodstylist, wil je weten wat de mogelijkheden zijn of heb je een vraag? Stuur dan even een mailtje naar info@foodnut.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.