FoodNut is ontstaan vanuit mijn liefde voor eten. Food is mijn passie en het overkoepelende in alles wat ik doe. Fotografie, styling, recepten ontwikkelen en handmodel. Dat alles, met eten. O ja en servies, nog een passie. Inmiddels uitgegroeid tot een mooie collectie. In mijn vrije tijd en op reis ben ik daarom ook vaak te vinden op markten en in antiekzaakjes. Mooi eten maken dat ook nog eens heerlijk smaakt, dat vind ik het leukste wat er is. Eten wordt kunst. Door verschillende soorten belichting, composities, set styling en de juiste combinatie van smaken en kleuren.  

Ik ben Ellis en ik houd heel erg van eten en dan vooral van de Italiaanse, Japanse en Indonesische keuken. Mijn liefde voor eten was er altijd al. Dit was een van de redenen waarom ik naar de hogere hotelschool ben gegaan. Hier leerde ik veel over verschillende bereidingstechnieken en lekkere smaakcombinaties. Na de Hogere Hotelschool, heb ik een opleiding tot voedingsdeskundige gevolgd, omdat ik naast het stylen van eten en het bedenken van nieuwe recepten, het super interessant vind wat voeding met lichaam en geest kan doen. Ondertussen al meer dan 8 jaar ervaring als Foodstylist en 2 jaar als food fotograaf, waarin ik voor veel verschillende klanten heb gewerkt. Ook hier daag ik mezelf uit om te blijven groeien en ontwikkelen. Benieuwd naar mijn portfolio? Bekijk het hier!

Ondertussen blijft mijn liefde voor eten groeien. Gefascineerd door de kleuren en de smaken, die per seizoen en per land verschillen. Altijd op zoek naar nieuwe combinaties.