Food fotografie

Op zoek naar een fotograaf die jouw recepten of producten mooi kan vastleggen? Dan kan ik jou helpen! Met mijn passie voor eten, ervaring in styling en het creëren van het juiste licht en composities kan ik jouw ingrediënten, gerechten en producten tot leven brengen. Niet alleen beeld dat ‘eyehunger’ creëert maar beeld dat je meeneemt en een verhaal verteld. Beeld wat nieuwsgierigheid opwekt. Waardoor iemand wilt aanschuiven en deel wilt nemen aan het verhaal.


Food fotografie


Kleurrijk en speels, zo zou je mijn stijl kunnen omschrijven. Dat is natuurlijk heel breed, maar zo zie ik het ook graag. Ik vind het leuk om speels beeld te creëren en out of the box te denken. Zo blijf je open staan voor allerlei verschillende stijlen, materialen, composities en belichting. Zo is ieder eindresultaat uniek.

Mijn werk


De beelden op mijn website en instagram zijn allemaal eigen werk; styling & fotografie. (tenzij anders wordt vermeld bij de foto). Ben je benieuwd naar mijn commerciële werk/portfolio? Bekijk hier mijn portfolio voor werk wat ik voor bekende merken in opdracht heb gedaan.