Food fotografie

Op zoek naar een fotograaf die jouw recepten of producten mooi kan vastleggen? Dan kan ik jou helpen! Met mijn passie voor eten, ervaring in styling en het creëren van het juiste licht en composities kan ik jouw ingrediënten, gerechten en producten tot leven brengen. Niet alleen beeld dat ‘eyehunger’ creëert maar beeld dat je meeneemt en een verhaal verteld. Het captured een moment, waardoor iemand aan wilt schuiven en deel wilt nemen aan het verhaal.

Food fotografie


Speels, zo zou je mijn stijl kunnen omschrijven. Dat is natuurlijk heel breed, maar zo zie ik het ook graag. Ik vind het leuk om speels beeld te creëren en out of the box te denken. Zo blijf je open staan voor allerlei verschillende stijlen, materialen, composities en belichting. Zo is ieder eindresultaat uniek. En daarnaast is het gewoon heel leuk om met allerlei verschillende stijlen en wensen te werken.

Mijn werk


De beelden op mijn website en instagram zijn allemaal eigen werk, maar ben je benieuwd naar mijn portfolio/ werk wat ik voor bekende merken in opdracht heb gedaan, neem dan vooral contact met mij op, dan stuur ik dit naar je toe.