Food Fotografie, food styling & concept De Visscherie Drossaard

Food fotografie, food styling voor De Visscherie Drossaard

Onlangs heb ik een hele leuke samenwerking gehad met De Visscherie. Dit is een ontzettend mooie viswinkel in Uden met 2 locaties. Ze hebben prachtige producten en de lekkerste gerechten. Aan creativiteit geen gebrek hier, je vindt hier de leukste smaakcombinaties en er is voor ieder wat wils. Marloes en Jasper ontwikkelen samen met hun personeel lekkere gerechten waar veel liefde en passie inzit. En dat is te zien! De verse producten zien er fantastisch uit en de gerechten zijn gestyled en afgemaakt met eetbare bloemen en zeekraal.

Creatief concept ; focus op product

In ons eerste gesprek kwam naar voren dat ze graag de 2 vestigingen qua concept iets uit elkaar wilden halen. Zo komen klanten vaak bij de vestiging in het centrum; ‘Down town’, voor broodjes, kibbeling en wraps en ligt hier de nadruk meer op afhaalgerechten. Bij het filiaal op de Drossaard ligt de focus meer op de verse producten. Ik heb dit in mijn concept- en stylingvoorstel meegenomen en een duidelijk onderscheid gemaakt door bij de fotografie voor de locatie Drossaard, de focus te leggen op het verse product. Hier zijn ondergronden van natuurlijke materialen gebruikt en iets zachter licht en zachtere schaduwen vergeleken met de fotografie voor ‘Down Town’. Om versheid te benadrukken zijn enkele producten zoals de kreeft en de mosselen in combinatie met ijs gefotografeerd. De verse producten en maaltijden zijn kleurrijk en knallen uit het beeld. Ook hier is bij enkele beelden gebruik gemaakt van servetten en vetpapiertjes met eigen logo.

Food Fotografie & Food Styling voor De Visscherie ‘Drossaard’

Zie hieronder enkele beelden van de shoot

Ellis

Hi, ik ben Ellis en het liefst ben ik de hele dag met eten bezig; koken, schrijven van (food) content, recepten ontwikkelen, foodstyling, foodfotografie, of op zoek naar mooie props. Gerechten worden kunst met de juiste combinatie van smaken, kleuren en geuren. Door alle zintuigen erbij te betrekken, worden koken en eten een beleving. Lekker en mooi eten maken is echt het allerleukste wat er is.