Handmodel

Naast food styliste werk ik regelmatig als handmodel. En soms valt dit tijdens een shoot zelfs te combineren! Maar ik ben ook los in te huren als handmodel. Met ruime ervaring weet ik ondertussen hoe ik mijn handen in kan zetten om jouw product of gerecht nog beter tot uiting te laten komen.

Een handmodel nodig voor jouw productie?

Hieronder tref je een aantal beelden van mijn handen aan.


Liever een mannelijk handmodel?

Past een mannelijke hand beter bij jouw product of productie? Hieronder tref je beeld aan van een mannenhand die je bij mij kunt boeken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij op zoek naar een handmodel, wil je weten wat de mogelijkheden zijn of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar info@foodnut.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.