Content Creation; ‘Let’s talk about food baby..!’

FoodNut creëert creatieve concepten en online ‘food’ content in de vorm van fotografie, stop motions, artikelen en recepten. Het liefste ben ik de hele dag met eten bezig, daarom probeer ik altijd op de hoogte te blijven; te lezen, te proberen, te proeven, te experimenteren, te fotograferen, te stylen én om erover te schrijven! Mijn liefde voor mooi en lekker eten was er altijd al, dit was een van de redenen waarom ik naar de hogere hotelschool ben gegaan. Hier leerde ik onder andere meer over verschillende bereidingstechniekenmethoden en mooie smaak- en wijn-spijscombinaties.

Na de Hogere Hotelschool, heb ik een opleiding tot voedingsdeskundige gevolgd en laat ik mij regelmatig bijscholen, omdat ik naast het ontwikkelen van recepten en het stylen en fotograferen van gerechten, het super interessant vind wat voeding met lichaam en geest kan doen. Ik ben daarbij ook gaan experimenteren met mijn eigen voeding- en voedingspatronen. Dit is een veelzijdige (zelf)studie geweest, omdat voeding nog steeds een enorm grijs en onduidelijk gebied is. Ik heb me verdiept in de westerse voedingsleer, maar ook in een groot deel van de oosterse voedingsleer, waaronder de Chinese, Taoïstische, Tibetaanse en Ayurvedische. Hierdoor kan ik mijn eigen conclusies trekken, toepassen, en door ervaring leren, het blijft een doorlopend leerproces, met een nog steeds groeiende interesse. Deze achtergrond pas ik nu toe in mijn content creation, blogs en artikelen. Je kunt een aantal voorbeelden van mijn werk bekijken onder de blog en onder my work.

FoodNut content creation; interessant, origineel en volgens de laatste foodtrends.

Of het nu gaat om foodblogs, foodstyling, fotografie of receptontwikkeling, er wordt altijd rekening gehouden met actuele en aankomende foodtrends.

Ben jij op zoek naar ‘Food’ Content?

Nou dan ben je aan het goede adres 😉 Lijkt het je wat om met mij samen te werken? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.