FoodNut content creation: Receptontwikkeling

FoodNut – content creation: Receptontwikkeling

Ben jij op zoek naar online content voor jouw website en/of social media? Wil jij graag vernieuwende en mooie recepten die aansluiten bij jouw huisstijl en bij jouw producten? Of ben je op zoek naar een originele manier om een nieuw product op de markt te brengen? De doelgroep speelt een belangrijke rol bij het ontwikkelen van een recept. Je kunt een aantal van mijn recepten bekijken onder my work en onder recepten.

FoodNut ontwikkelt zelf en in opdracht lekkere, kleurrijke en originele recepten. Daarbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van seizoensproducten. Bij het creëren van de recepten wordt er rekening gehouden met de wensen en doelen van de klant, de laatste ‘food trends’, originaliteit en de voedingswaarde. Het merendeel van de recepten zijn gemakkelijk thuis te maken, met een snelle bereidingstijd en met gangbare ingrediënten en materialen. Korte ingrediëntenlijsten, duidelijke, eenvoudige en gedetailleerde werkwijze en indien nodig met een voedingswaarde tabel. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de recepten allemaal superlekker smaken en er fris, kleurrijk en mooi uitzien. Dit kan uiteraard in combinatie met fotografie van het gerecht.

Ellis

Hi, ik ben Ellis en het liefst ben ik de hele dag met eten bezig; koken, schrijven van (food) content, recepten ontwikkelen, foodstyling, foodfotografie, of op zoek naar mooie props. Gerechten worden kunst met de juiste combinatie van smaken, kleuren en geuren. Door alle zintuigen erbij te betrekken, worden koken en eten een beleving. Lekker en mooi eten maken is echt het allerleukste wat er is.